Timex Hidrosanitare

TIMEX

Rreth Nesh

Timex

Timex SHPK, gjetur në vitin 1993 operon në tregun shqiptar, duke ofruar një gamë të gjerë produktesh hidrosanitare për banjo dhe kuzhine. Timex gjithnjë ka në fokus të përmbushi të gjitha nevojat që ka një shtëpi moderne. Varieteti i produkteve tona fillon që prej Mobijeve, WC-ve, Lavamanëve, Bolierëve, Dusheve, Grupe për ndërrim e shumë të tjera. 

Misioni

Për krijimin e ambienteve të reja moderne në jetën e gjithësecilit.

Vizioni

Të ndryshojmë konceptin mbi arredimin e ambienteve tona me mbizotrimin e Modernes dhe Elegancës.

Vlerat

Modern, Cilësi, Thjeshtësi, Elegancë

TIMEX